Коментар на Ани Владимирова и Милена Хлебарова

Присъствието на млади хора в политиката не е необичайно, редица държави по света се управляват именно от такива. Това мнение сподели в ефира на "Твоят ден" експертът по протокол Милена Хлебарова. По думите й ще станем свидетели на нови очертания в политиката. 

"Връзката между новото и старо поколение ще стане без насилие, ако има слушаемост и съветници, които да задават правилните посоки. Убедена съм, че всеки един млад човек, който няма политически багаж, ще се опита да даде най-доброто от себе си, за да създаде ореола, с който дойдоха на власт", обясни още тя. 

"Светът ще съществува в нови параметри, това изисква нов вид, който да ни преведе през него." Това каза от своя страна психологът Ани Владимирова. 

"Професионалните характеристики на новите управляващи са много по-различни от тези, които сме свикнали да виждаме сега. Има опасност обаче да не се случи приемствеността между поколенията. Това е особено важно обаче за периодите на вземане на решения", допълни тя. 

Целия разговор вижте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.