Каскадьорската група е била изцяло българска

Сръбският филм "Южен Вятър – Ускорението", което от два дни е по българските кина. След бумът на този филм в Сърбия, той е в България, със силен български и сръбски актьорски състав. Захари Бахаров е в ключова роля на наркодилър от тъмната страна на България, в която едновременно можеш да дадеш и да отнемеш живот. 

"Беше много интересно и хубаво, пример е как можем да правим заедно такива проекти - сърби и българи. В това има много хляб. Културно си пасваме и това е сериозен пазар", смята той. Харесва сръбския език, струва му се звучен. 

Захари Бахаров: Животът ми не може да се събере в едно изречение

Режисьорът му се е обадил, гледал е "Дзифт" и "Под прикритие" и го е харесал. Снимките са се състояли в Княжевац. Музиката е на Криско. "Беше много приятно, сръбските актьори бяха професионалисти, забавлявахме се. Измисляхме имената на селата във филма", разкри той. Бахаров разкри, че името "Скомина" идва от скърцането с вилица.

Каскадьорската група е била изцяло българска, а момчето, което играе сина му в реалния живот е син на актрисата Жорета Николова - Мак Маринов. По казуса с Македония Бахаров увери, че за него граници няма, работил е многократно с македонци. Той не е оптимист за министъра на културата, защото според него е доста лошо организирано ведомство. Въпреки това е уверен, че новият министър има най-добри намерения

Целия разговор гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.