В ход е предварителна продажба за седящи места

БДЖ ще осигури над 10 400 допълнителни места за предстоящите почивни дни около Великден. За тази цел съставите на влаковете, които пътуват по основните направления в страната, ще бъдат увеличени с допълнителни вагони. 

За клиентите, които предпочитат да закупят билети за своето пътуване от билетните каси, е в ход предварителна продажба за седящи места във всички бързи влакове, които ще пътуват през празничния период. Обичайният срок за предварителната продажба на билети за седящи места в билетните каси е 5 дни. От БДЖ посочват, че има практика този срок да се удължава в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди.

Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътуване и онлайн, като системата позволява 30-дневна предварителна продажба. Онлайн системата за продажба на билети е достъпна на официалната интернет страница на БДЖ - www.bdz.bg, както и на електронен адрес - https://bileti.bdz.bg/.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: Георги Генов