Рисунки, колажи и керамика, изработени от децата, ще видят посетителите по случай 1 юни

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 има удоволствието да Ви покани на детската изложба “Малките художници на Vivacom Art Hall Оборище 5”. По случай 1-ви юни - Денят на детето ще представим рисунки, колажи и керамика, изработени от децата по време на Арт ателиета, които се провеждат всяка събота в Галерията.

Официалното откриване на изложбата ще бъде на 28.05.2022 г. от 12:00 ч. в зала Галерия. 

През изминалата година в Арт ателиетата, малките художници опознаха света на модерното и съвременното изкуство с уроци, посветени на едни от най-значимите творци в историята на изкуството като Пабло Пикасо, Паул Клее, Хуан Миро, Джаксън Полък, Хенри Мур и др. Те се запознаха с различните жанрове в изобразителното изкуство, научиха се да съчетават цветове и творят чрез използването на различни медии.

Малките творци имаха изключителната възможност да видят изложбите на Vivacom Art Hall Оборище 5 и оригинални творби на български и световно известни художници.

Желаещите да посетят изложбата могат да го направят от 28.05.2022г до 09.06.2022г. /вход свободен/ от 12:00 ч. до 18:00 ч. /неделя и понеделник - почивни дни/ в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5.

*Детските ателиета се провеждат всяка събота от 12:00 ч. до 13:30 ч. на ниво –1

*Темите на занятията могат да бъдат разгледани на: vivacomoborishte5.com и https://www.facebook.com/vivacomoborishte5