По думите й има връзка между вота на недоверие на ГЕРБ и изпращането на граничари на КПП "Капитан Андреево"

"Министър Генчовска не е запозната с повечето факти около позицията ни за РСМ. Тя не е била информирана напълно от своите заместници. Сама се прострелва в крака със своето изказване, търсен е диалог с нея. Имало е оперативна работа, не налагане на мнение. Може да си е затваряла очите досега и е прокарвала дезинформираща теза". Това заяви депутатът от "Продължаваме Промяната" Венеция Ангова за "Твоят ден" по NOVA NEWS по повод думите на външния министър, че съветник на премиера е изпратил проект за ревизия на позицията ни за РСМ.

Генчовска: Съветник на премиера изпрати проект за ревизия на позицията ни за РСМ

По думите й има връзка между вота на недоверие на ГЕРБ и изпращането на граничари на КПП "Капитан Андреево". "Това се случи 2 дни слд като стана ясно, че няма да има алтернативно мнозинство на схемаджиите, след излизането на петима смели мъже от ИТН. Срещу какво е вота на недоверие, срещу спрените им кранчета?", попита тя.

Според нея ще има интересни коалиции между двете четения на бюджета. "Полиграфът не е особено полезен в ИТН. Трябва да заставаме с лице зад думите си", смята Ангова.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.