По думите му ГЕРБ бламира заседанието на Външна комисия

"Ставаме свидетели на изнудване, след като новата коалиция има мнозинство, но въпреки това не идва да работи. Това е много озадачаващо и безотговорно. Ще обсъдим на Бюджетна комисия предложенията им за актуализацията". Това заяви в „Твоят ден” по NOVA NEWS депутатът от "Продължаваме Промяната" Пламен Шалъфов.

По думите му ГЕРБ бламира заседанието на парламентарната Комисия по външна политика. "Заседанието беше планирано дни преди това и имаше ясен дневен ред. С решението си ГЕРБ реално лишиха българския народ от възможността да се запознае в детайли с предложението на Франция за РСМ. Не знам защо се бърза, имаме още седмица да се запознаем с решението", смята той. И добавя, че на сайта на НС може да се намери френското предложение.

"Няма да търсим коалиция с ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и остатъците на ИТН. Търсим депутати, които не искат да се водят от задкулисие. Ясно осъзнаваме, че може би няма да можем да реализираме този мандат, но нови избори също са опция", категоричен бе Шалъфов.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.