Специален гост на дефилето беше Мадона, придружена от дъщеря си Лурдес Леон, Крис Рок, Никол Ричи и Кейти Холмс

Том Форд представи колекцията си за пролетно летния сезон на 2023 година. Линията на дизайнера е вдъхновена от 80-те години на миналия век.

Моделите бяха готови да купонясват в типичния за онези времена стил. Те преминаха по ярко осветения подиум с буйни коси, диско каубойки и множество пайети.

Том Форд съчетава къси кадифени шорти с якета в ярко червено и синьо, изпъстрени с цветя, листа, пеперуди и ресни. Бюстиетата са прозрачни, а панталоните предимно в сребристо-златистата гама.

Водещи дизайнери отсъстват от Седмицата на модата в Ню Йорк (ВИДЕО+СНИМКИ)

Многоцветни апликации от сърца и звезди украсяваха някои от тоалетите, а част от моделите носеха лъскави високи ботуши на нисък ток, готови да танцуват цяла нощ.

Дизайнерът дава идеи и за афтърпартито: оскъдно черно бельо, съчетано с колоритни якета с пайети.

За финал Том Форд бе избрал секси рокли с пайети, представени от Бела и Джиджи Хадид под звуците на "Time" на Фреди Мъркюри. Творенията на дизайнера са с дълбоко изрязани цепки. Булката също блестеше в златисто със също толкова ослепителен букет.

Специален гост на дефилето беше Мадона, придружена от дъщеря си Лурдес Леон, а сред публиката бяха още Крис Рок, Никол Ричи и Кейти Холмс.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.