Това каза депутатът Мирослав Иванов в ефира на "Здравей, България"

Разписките, които машините принтират, най-вероятно няма да имат никаква защита. Това каза в ефира на „Здравей, България” депутатът от „Продължаваме Промяната” Мирослав Иванов.

„Прие се предложение, което беше проформа, без никакви гаранции дали може да бъде изпълнено. По никакъв начин тази тема не е обсъдена с ЦИК”, коментира още народният представител.

„Хартиената коалиция ще се опита да ви продаде това, че е създала всички необходими гаранти за един честен и прозрачен вот именно с предложението да има видеонаблюдение и видеозаснемане”, каза още Иванов. По думите му обаче това са много малки стъпки в правилната посока. Бившият председател на Народното събрание заяви, че българските граждани трябва да са сигурни, че множество злоупотреби при вота предстоят.

"Убеден съм, че президентът ще наложи вето на хартиената бюлетина - няма да пропусне да си направи този пиар", категоричен е Мирослав Иванов. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.