Тя казва, че 98 процента от деня й се върти около съпруга й това нуждите му да бъдат задоволени

Самопровъзгласила се за „традиционна съпруга“ казва, че позволява на съпруга си да спи с други жени, за да го направи щастлив.

Моника Хълд и съпругът й Джон разказаха за необичайната си връзка и как тя работи за тях, въпреки негативните коментари от някои хора в живота им. 

Появявайки се в YouTube канала Love Don't Judge, 37-годишната Моника, която си стои вкъщи, казва, че 98 процента от деня й се върти около съпруга й това нуждите му да бъдат задоволени.

Моника казва, че има „покорна страна“ и че грижата за хората е начинът, по който показва любовта.

Тя обясни: „Харесва ми да съм традиционна домакиня, защото това е моят език на любовта. Обичам да карам хората, които обичам, да се чувстват добре. Не е като да съм безнадеждно малко момиче, не е това. Просто той е настоятелен и това ми харесва в мъжа."

И когато става въпрос да се увери, че нейната половинка е щастлива, Моника прави една крачка по-далеч от повечето жени и дори му позволява да спи с други жени, ако това е, което той иска.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.