"Ако искате да разберете какво ще се случи, проследете пътя на парите", обясни началникът на

„Заставайки един до друг пред сградата на Съдебната палата изразихме нашето право за съдебната система, за която работим. Проявата ни е подкрепа срещу извършителите на атентата срещу главния прокурор Иван Гешев. Главният прокурор, независимо дали се казва Иван Гешев или който и да е, е държавен орган, закрепен в Конституцията на страната и олицетворява защитата от престъпни посегателства на правата на гражданите и обществения ред”. Това заяви полковник Елин Алексов, ръководител на Военно-апелативна прокуратура в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS по повод взрива на пътя на кортежа на главния прокурор. 

Ген. Атанасов: Има очевидни факти на инсценировка в опита за атентат срещу Гешев

Относно версията, изразена от о.р. ген. Атанас Атанасов от ДБ и бивш началник на НСС, че този взрив може да е инсценировка, военният прокурор заяви: „Последиците от взривяването не са на 100% предвидими. Не вярвам, че има човек, който би се самовзривил само, за да предизвика съчувствие”.

Според Алексов, трябва да се проследи пътя на парите, за да се разбере какво ще се случи, цитира той древна мъдрост.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ВЗРИВНОТО УСТРОЙСТВО СРЕЩУ КОРТЕЖА НА ГЕШЕВ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook