Тя дала 16 млн. рубли на измамници

Наталия Бочкарева, бизнесдама и дъщеря на бившия губернатор на Пензенска област, е намерена мъртва в апартамента си в центъра на Москва, предаде агенция ТАСС, които цитират службите за спешна помощ.

"Портиерката на жилищната сграда се е свързала със службите предишния ден, за да съобщи, че Наталия Бочкарева не отваря вратата на апартамента си. Преди това Бочкарева се оплаквала от здравословни проблеми. Властите разбиват вратата и намират бизнесдамата мъртва", разказва съсед пред ТАСС.

„Темата на NOVA”: Тормоз у дома

По тялото на Бочкарева не са открити следи от насилствена смърт. Точната причина за смъртта ще бъде установена по време на съдебно-медицинската експертиза.

"По предварителни данни, смъртта може да е настъпила вследствие на остра сърдечна недостатъчност", допълнил представител на службата за спешна помощ.

Жена започна да чука по ковчега на собственото си погребение

Наталия Бочкарева е дъщеря на бившия губернатор на Пензенска област Василий Бочкарев. Притежавала е дялове в хлебопроизводителни и дървопреработвателни предприятия. В последно време е живяла в Москва. През 2021 г. медиите писаха, че Бочкарева дала 16 млн. рубли на измамници, които обещали да решат личните ѝ проблеми.

Новините на NOVA в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: Агенция ТАСС