Наскоро излезе новата ѝ песен "Само ти"

Отиваме на едно слънчево и красиво място, точно като нашата гостенка. Освен красива, тя е и талантлива и не спира дори в разгара на лятото ни радва с нови песни. Тя е Михаева Маринова.

"Само ти" е песен, която ми носи толкова много щастие и заряд. Тя е саундтрак за незабравими моменти. Много свежа и лятна песен. Празнувам приятелството в тази песен. Не напразно и видеото е заснето по този начин - в него участва най-скъпият ми човек Анастасия Димитрова. Много добра моя приятелка вече 10 години. Страхотен български наш модел. Страшно красива", споделя тя.

Сладкото изкушение с ангелски глас Михаела Маринова – за Наградите на БГ радио и предстоящото турне "До безкрай"

Разкрива, че времето все по-малко хора допуска до себе си. "Може би е нормално с годините човек да си научава уроците и да започне да предпазва себе си, защото съм имала периоди, в които доста наивно съм била подлъгвана. Аз самата съм се подлъгвала по хора, които съм смятала, че са мои много добри приятели, но с времето това се оказва, че не е така. И така уроците, които учим, помагат в един момент да съберем един кръг от хора, не са много, но пък са много ценни и  знаеш, че са там за теб, както и ти за тях, разбира се. Така че съм щастлива да имам буквално на пръстите на едната ръка ми се броят онези хора, на които знам, че мога да разчитам и са приятели", казва още певицата.

На 29 август на сцената в Созопол ще има специален концерт. "Едно велико място, наистина, с много история. Там ще сме с цялата банда от музиканти. Ще се свири, ще звучи моята музика", посочи Маринова. 

Целия разговор гледайте във видеото. 

Редактор: Станимира Шикова