В интервюто покойният актьор признава, че е имал чувства към красивата си колежка още преди началото на снимките на "Приятели"

"Дженифър Анистън винаги е имала специално място в сърцето ми". Това споделя покойният Матю Пери в интервю, дадено миналата година пред "People". 

СНИМКИ НА МАТЮ ПЕРИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ВИЖТЕ ТУК

"Осъзнах, че имам тръпка към Дженифър още преди да началото на снимките на "Приятели". Срещнах я за първи път две години по-рано. Кажете ми, как може да не се влюбиш в нея? Но нейното безразличие към мен ме накара да притъпя чувствата си. Беше нужно и смятам, че го направих навреме. Но ѝ благодарих, че ми позволяваше да се вглеждам в лицето ѝ две секунди повече, отколкото всички други хора. Никога не казах нищо, криех чувствата си към нея. След това тя се омъжи за Брат Пит и тогава си помислих, че нямам шанс с нея", споделя Пери. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Той разказва, че Анистън е останала негов приятел през възходите и паденията в живота му. "Тя беше човекът, който най-много протягаше ръка. Наистина съм ѝ благодарен за това", казва Пери през октомври 2022 г.

Дженифър Анистън - момичето, което не остарява (ГАЛЕРИЯ)

Също така разкрива, че именно Дженифър е била първата, конфронтирала се с него по време на снимките на хитовия сериал, когато зависимостта му към алкохола станала очевидна. "Дженифър ми каза: "Знаем, че пиеш". Представете си колко страшен беше този момент", коментира Пери.

Актьорите от „Приятели” за Матю Пери: Бяхме повече от колеги, ние сме семейство

В интервюто актьорът разказва и за мрачния период по време на снимките на "Приятели", когато е приемал по 55 хапчета "Викодин" на ден и теглото му е намаляло драстично. "Не знаех как да спра", обяснява той.

"Ако полицията беше дошла в дома ми и ми беше казала: "Ако пиеш тази вечер, ще те вкараме в затвора", щях да започна да си събирам багажа. Не можех да спра, защото болестта и пристрастяването са прогресивни. С напредването на възрастта става все по-зле и по-зле", добавя той.

Пътят на Матю Пери: От тежкото детство, през алкохола и дрогата до "Приятели"

Макар Пери да признава, че е опитвал да скрие зависимостта си от Анистън и останалите си колеги, всички те знаели, че той се бори и го подкрепяли.

"Те проявиха разбиране и търпение - точно като пингвините. В природата, когато някой от тях е болен или ранен, другите пингвини го обграждат и го подкрепят. Обикалят около него, докато той не започне да се движи сам. Именно това направиха колегите ми за мен", казва той. 

12 (недобре) скрити детайла от "Приятели" (ГАЛЕРИЯ)

Двойственият живот на звездата от „Приятели“ Матю Пери (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Благодарим за усмивките", "Ти ни дари любов": Светът скърби за Матю Пери (ВИДЕО+СНИМКИ)

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Кортни Кокс на 58 (ГАЛЕРИЯ)

Порасналият „син" на Рос от „Приятели": Как изглежда Бен днес (ГАЛЕРИЯ)

Фенове почетоха паметта на Матю Пери пред емблематичната сграда, снимана в „Приятели” (ВИДЕО)

Трогателната история на Мат Лебланк и неговата дъщеря (СНИМКИ)

"Приятели" отново заедно за един епизод (СНИМКИ)

Източник: people.com