Това съобщи за NOVA майка му Силвия Емилова

Сумата, която беше нужна за лечението на Гого, е събрана. Това съобщи за NOVA майка му Силвия Емилова. Малкият Георги се нуждаеше от 16 000 лв., за да продължи борбата с болестта си в Турция.

В писмо до NOVA Силвия Емилова изрази благодарностите си към всички дарители с щедри сърца, които помогнаха на сина ѝ, в този тежък момент за семейството.

Вижте какво написа тя:
„За мен е чест отново да съобщя, че сумата, която не достигаше в размер на 16 000 лв., е СЪБРАНА!
Благодарение отново на бързата реакция и съдействие на всички, пред и зад камерите, Гого и аз заминаваме в неделя за Турция!

Благодарение на всички земни ангели Гого измина този път до тук и постигна много!
Нашето "слънце", както всички го наричаме, ще бъде подложен на голяма, сложна и тежка операция! Затова стискайте му палци и се молете!
Вярваме,че с тази огромна обич, която получава от цяла България, с тази морална подкрепа, с която го даряват толкова много хора, Слънчо Гоги ще успее! Силно се надяваме най-накрая да ви поднесем най-прекрасният подарък за Коледа - "че той е напълно здрав"!

От цялото си майчино сърце искам да изразя своята сърдечна благодарност! Няма думи, с които да опиша признателността си, благодарността си и респекта си към вас и към цяла България! 
Бъдете здрави, успешни и благословени! Поздрави и прегръдки от Гого и от мен!”

Припомняме, че 6-годишният Георги Стоянов е диагностициран с болест на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво. Преминал е през множество операции. По преценка на лекарите трябва да се извърши сложна и неотложна операция в Турция. 

Малкият Гоги отново се нуждае спешно от подкрепа, за да продължи лечението си

Екипът на NOVA пожелава на Гого бързо оздравяване!