По думите ѝ в шоубизнеса може да има истинско приятелство, ако няма злоба и завист

Тя е позната от десетилетия и обичана от стотици хиляди. Днес има нова песен и много нови планове на хоризонта. На гости на "Събуди се" е една от емблемите на поп фолка - Рени.

Наскоро звездата пусна нова песен, която се оказа подарък от дългогодишната ѝ колежка и приятелка - Деси Слава. "С нея от години сме приятелки и поддържаме близки отношения. Един ден тя ми се обади и ме попита дали искам да я чуя. Даде ми само аз да я изпея, но по време на работния процес ѝ хрумна, че може да се включи в един от куплетите. Така се получи много по-добре. Единственото отрицателно е, че Деси не е в клипа. Песента се харесва наистина много, вече ми я поръчват по участия. Лятото трябваше да излезе, но и двете бяхме много ангажирани и не можехме да се съберем по едно и също време на едно място. В крайна сметка решихме да не отлагаме и заснех клипа сама", разказва звездата. 

Рени: Музиката е моето призвание, храна за душата ми

По думите ѝ в шоубизнеса може да има истинско приятелство, ако няма злоба и завист. "Пример са отношенията ми с Деси, която е много щедра като цяло. Раздава се на всички за всичко", споделя певицата.

Периодът ѝ в Израел е приключил защото не се е чувствала изпълнена - работата ѝ е липсвала. "Моите синове ме придружиха там. Това, което се случва сега, причинява недоверие у хората, че всичко е било умишлено. Най-пазената граница е тази с Газа. Нормалните хора не искат война, има много палестинци, които живеят със същите права като израелците в страната им. България е много по-сигурна, не смятам да се връщам в Израел. Всичко това е провокация отвън", смята Рени.

Бъдни вечер ще прекара вкъщи, а на Коледа и Нова година ще работи. "Не знам какво да правя по празниците, ако не работя. Изключително щастлива съм, защото се забавлявам, докато работя. Изпращам една много хубава година", откровена е певицата.