Потърпевшата е нападната на тротоар в София

След побой от мъж на тротоар в София, жена получила лека, според закона, телесна повреда. Дни след като беше пребита, Ирена отишла на рентген. Там се установило, че освен рани по главата, има и счупено ребро. То наранило белия ѝ дроб и причинило пневмония. Потърпевшата потърсила и Спешна помощ. Лечението ѝ продължава и до днес.

Припомняме, че Ирена обвинява собственик на заведение, който я бил с метален прът, защото не искал жената да разхожда кучето си пред пицарията му. Името на бизнесмена е Ивайло Пешев.

Жена твърди, че тя и кучето ѝ са бити с дървен прът от собственик на заведение

По думите на сина на битата жена две седмици след нападението над майка му никой не я е потърсил дори за повторен разпит. „В района има много охранителни камери. Следователят каза, че записите са иззети, но нямало кой да ги разчете”, казва Йордан. Той има опасения, че се прави опит случаят да бъде потулен.

След като разказахме за агресията в „Здравей, България” на 8 февруари, много други потърпевши са се оплакали от Ивайло Пешев. Той обаче няма регистрации в полицията, твърди Мартин Янев, който членува в организация за защита на животните. 

„Разбрахме, че преди около 5 години на стадион „Герена” той блъска жена, която впоследствие умира. Бил е мъртвопиян. Случаят остава без никакво развитие. Имаше информация, че въпросният мъж се ползва с протекции на двама прокурори. Единият в момента е районен прокурор на Кърджали. Мисля, че се казваше Моневски. Другият е Бойко Конакчийски. Той или жена му е бил съдружник в заведението на нападателя”, посочи Янев.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase