„Нямам търпение да чуя целия албум”, написа Партън

Много - и добро, и лошо, се изговори за това, че суперзвездата Бионсе се насочва към кънтри музиката. Кралицата на кънтрито Доли Партън обаче е готова да я посрещне с отворени обятия, съобщи сайтът Ти Ем Зи.

Легендарната певица, която от десетилетия е основна фигура в жанра, публикува сърдечно приветствие към Бионсе, след като стана първата цветнокожа, оглавила чарта за кънтри песни на "Билборд". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

"Аз съм голям фен на Бионсе и много се радвам, че тя направи кънтри албум. Така че - поздравления за сингъла ѝ под номер 1 в класацията за кънтри на "Билборд". Нямам търпение да чуя целия албум!", гласи придружената от сърчице публикация на Доли Партън в Instagram.

Дариъс Рукър - чернокожата звезда на кънтрито, също приветства Бионсе. Изпълнителят каза, че няма търпение да чуе какво е подготвила певицата за албума си с кънтри насоченост "Act I"I. Рукър дори стигна дотам да изрази надежда, че именно той ще ѝ донесе дългоочакваната награда "Грами" за албум на годината, която тя все още не е успяла да спечели.

По-рано през седмицата Бионсе отново влезе в историята, ставайки първата чернокожа жена, оглавила класацията за кънтри музика на "Билборд".

Носителката на "Грами" постигна този успех, след като новият ѝ сингъл "Texas Hold 'Em" достигна първото място в чарта за кънтри еърплей тази седмица. Бионсе пусна песента на 11 февруари - по време на "Супербоул", заедно с другия си сингъл "16 Carriages", който дебютира под номер 9 в същата класация. 

Очаква се и двете песни да бъдат включени в предстоящия албум на Бионсе на кънтри тематика "Act I"I, който ще излезе на 29 март. Той е продължение на албума ѝ от 2022 г. "Renaissance", често е наричан "Act I: Renaissance".

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Елена Христова, БТА