Те трябвало да посетят музикален фестивал

Семейство отмени ваканция, за да присъства на сватбата на приятел, само за да разберат, че не са поканени на церемонията

В публикация, споделена в Reddit, потребителка твърди, че е отменил ваканцията си, за да присъства на сватбата на свои приятели – само за да разбере, че изобщо не е бил поканен на церемонията.

Индия отказва да криминализира изнасилването след сватбата

Жената обяснява, че тя и нейният приятел често посещават музикални фестивали и са планирали пътуване тъкмо до такъв, преди да разберат, че техният „добър приятел“ ще се жени на същата дата.

„Младоженците настояваха, че фестивалът не е толкова важен, колкото сватбата, така че трябва да го отменим и да дойдем на празника им“, пише потребителката. „Така и направихме. Отменихме всичко, за да бъдем на сватбата на нашия приятел.“

Малко след това булката и младоженецът изведнъж започнали уклончиво да споделят за венчавката. Впоследствие мъжът обяснил, че сватбата ще се проведе на лодка и само най-близките са допуснати на борда, но отменилите почивката си са добре дошли да се присъедини вечерта за партито.

Редактор: Цветина Петкова