Ще има условия за понижена видимост и слани

В петък, събота и неделя ще е слънчево. Призори – тихо с условия за леки есенни мъгли с понижена видимост в ниската част на страната. Температурите в студената част на денонощието ще са между 0 и 5 градуса с предпоставки за слана, денем – в интервала 11-16 градуса. И трите дни ще са с минимална облачност и приветливо есенно слънце. В неделя облаците ще са плътни в крайните южни части на крайбрежието, където може да превали в незначителни количества.

Какво ще е времето до края на октомври

Седмицата на изборите ще е метеорологично спокойна. Сутрините ще са типично есенни - с мъгли в котловините, низините и покрай водоемите и слана в районите, където термометрите докоснат нулата. Дневните температури ще са между 11 и 16-17 градуса. Дните ще са преобладаващо слънчеви с временни увеличения на облачността.

По-голяма вероятност за незначителни превалявания има около Черноморието през втората половина на периода. Около Деня за размисъл и по време на изборите валежи не се очакват. Сутрините ще са с упорити мъгли в някои ниски райони на страната, които ще задържат температурите близки до нулата. През деня температурният интервал ще е между 12 и 17-18 градуса.

Каква е прогнозата за вашия регион може да видите ТУК