"Нека всички българи излязат да гласуват - решава се съдбата на управлението на държавата", заяви съпредседателят на ПП-ДБ

"Искам да помоля всички български граждани, които имат право на глас, да излязат и да гласуват. Защото днес се решава съдбата на управлението на държавата. Аз по традиция гласувам за силна България в обединена Европа. И искам да работим заедно с останалите за създаване на редовна власт, която да има основен приоритет прозрачно и справедливо изразходване на парите от българските граждани". Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов, след като упражни правото си на глас. 

По думите му "финансирането на държавата е изключително важно". "Всяка една функция на държавата се финансира. И когато се приема бюджетът, правителство и парламент съвместно и прозрачно трябва да разходват парите на българските граждани. Разбира се за здравеопазване, за образование и най-важното - за доброто бъдеще на българските граждани, техните деца и внуци", подчерта той.

Атанасов изрази надежда, че "има шанс за създаване на кабинет". "Мисля, че всички политически сили са наясно, че българските граждани няма да ги търпят повече", категоричен беше той. 

ВСИЧКО ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЧЕТЕТЕ ТУК 

Редактор: Станимира Шикова