Болерон предлага удобството на онлайн застраховането, с множество предимства за бизнеса

Болерон, лидерът в онлайн застраховането, с гордост представя новата си здравна застраховка „Здравна грижа“, от Булстрад Живот създадена специално за малки и средни компании с екипи от 5 до 50 служители. В дигиталната ера все повече компании търсят лесни, бързи и ефективни решения, когато става въпрос за застрахователни услуги. Именно това предлага Болерон – удобството на онлайн застраховането, с множество предимства за бизнеса.

Защо е важно за Вашата компания?

Инвестицията в здравето на вашите служители е инвестиция в продуктивността и стабилността на вашия бизнес. Здравите и удовлетворени служители са по-ефективни, по-мотивирани и по-лоялни към своя работодател. Предлагайки здравна застраховка „Здравна грижа“, вие демонстрирате грижа за тяхното благополучие, което е важно конкурентно предимство на всеки пазар.

Какво включва „Здравна грижа“?

Този продукт предоставя изключителни възможности за грижа за здравето на служителите и техните семейства, като предлага следните покрития:

· Болнична помощ: до 10 000 лв. годишно

· Извънболнична помощ: до 2 000 лв. годишно

· Лекарства и помощни средства: до 200 лв. годишно

· Дентална помощ: до 200 лв. годишно

· Профилактика: един път годишно

· Второ медицинско мнение от международни здравни специалисти чрез онлайн консултации: до 3 пъти в годината

Продуктът е създаден с мисъл за малки и средни фирми, предлагайки конкурентни месечни цени: от 60 лв. на месец за служител.

Предимствата на онлайн застраховането с Болерон:

Електронен списък на служителите: С Болерон администрирането на фирмената здравна застраховка става лесно и ефективно. Всички фирми могат да управляват списъка на застрахованите служители електронно. Това позволява бързо добавяне и премахване на служители, без необходимост от сложна документация и дълги процедури.

Мобилна апликация: Всеки служител на фирмата ще има достъп до своята застраховка чрез мобилното приложение на Болерон (за Андроид и iOS). Чрез него те ще могат лесно да преглеждат всички покрития, условия и да следят процеса при обезщетение. Това значително улеснява фирмата и служителите, като осигурява максимална прозрачност и контрол.

Преференциални условия за лични застраховки: Компаниите, които избират Болерон за своите здравни застраховки, и техните служители получават възможността да се възползват от преференциални условия при сключването на други лични застраховки. Това е допълнителен стимул, който добавя стойност за всеки член на екипа.

Други ползи от онлайн застраховането с Болерон:

Спестяване на време и ресурси: Без нужда от физически срещи и документални процедури, процесът на сключване и управление на застраховки става бърз и удобен. Всичко може да се извърши онлайн, без да напускате офиса.

Гъвкавост и адаптивност: Компаниите могат лесно да адаптират покритията според нуждите на своя екип и да персонализират плана си. Болерон предлага възможността за разширяване на покритието и за членовете на семействата на служителите, което увеличава сигурността и мотивацията на екипа.

Цялостен контрол на бюджета: Чрез онлайн платформата на Болерон, фирмите имат лесен достъп до информация за всички застрахователни разходи и могат по всяко време да следят и управляват бюджета си, като по този начин намаляват риска от непредвидени разходи.

С новата здравна застраховка „Здравна грижа“, Болерон не само предоставя качествено здравно покритие, но и модерни, дигитални решения, които улесняват ежедневието на вашата компания. Онлайн застраховането вече не е бъдещето - то е настоящето, което ще ви спести време, ресурси и ще ви предостави гъвкавост в управлението на фирмата.

С Болерон получавате не просто здравна застраховка, а цялостно решение за подкрепа и защита на най-ценния ресурс на вашата компания - хората. Застраховайте екипа си онлайн на: https://www.boleron.bg/firmeni-zastrahovki/