Актьорът разказа за ролята си в "На Кафе"

"Историята е страхотна. Сценарият е един от най-добрите, които съм чел в последните години. В него освен екшън, ще има и много изненади", сподели Валери Йорданов пред "На Кафе" броени часове преди старта на криминалната драма "Дяволското гърло". Сериалът стартира утре вечер в 22.00 ч. по NOVA. 

"Дяволското гърло" и "Господин Х и морето" с гала премиера на голям екран

Актьорът разказа още за героя, в който ще се превъплъти. Валери Йорданов ще играе Манол Попнеделчев, по-известен като Попето - странен и чешит по характер полицай, който не е много по приказките и действа без грешка, като успява винаги да получи информацията, от която има нужда.

Владо Карамазов: "Дяволското гърло" ще бъде събитие

"Дяволското гърло" разказва историята на криминално разследване на серия мистериозни убийства, които се случват в планинската област. Сюжетът разкрива криминални случаи, любов, отмъщение и засяга значими социални теми. В главните роли зрителите ще видят Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, като актьорският състав включва нови лица и актьори от Смолянския театър.

“Дяволското гърло“ завладява зрителите с мистериозен сюжет и силна актьорска игра

Каква ще бъде завръзката в премиерния епизод на новия криминален сериал "Дяволското гърло", гледайте утре вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте българската криминална драма “Дяволското гърло“ от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook