Трима от актьорите в новата уеб комедия разказаха за ролите си в „Плюс – Минус. Коментарът след новините”

„Всеки актьор има в себе си прекалено много демони. Аз ги изхвърлям на сцената и пред камерата, а хората си мислят, че правя роля. Така се забавлявам и освобождавам от тях. Надявам се, че и зрителите също ще се забавляват”, сподели актьорът Веселин Ранков в „Плюс – Минус. Коментарът след новините” по повод участието си в новия комедиен сериал „Убий професора“ във Vbox7.

В сериала на 7Тalents „Убий професора“ Веселин Ранков, познат с ролята си на Васко в „Откраднат живот”, ще се превъплъти в преподавател, който студентите не понасят. Славата му на безчувствен и безскрупулен човек кара четирима младежи да потърсят справедливост. Всеки от тях има история с професор Кочев и таи своята причина да ненавижда абсолютния образ на злото. Зрителите вече могат да гледат първия епизод на комедията във Vbox7.

„Моят герой Филип е свит и стеснителен като персонаж, но е много умен и интелигентен. Цялата история в новия комедиен сериал се върти около това, че всички персонажи са обидени по някакъв начин от професора. В случая на Филип, той има изобретение, което е откраднато и патентовано от професора. Филип се чувства изключително унизен в тази ситуация и иска да му отмъсти”, разкрива Иван Тишев, който е в една от главните роли в новия уеб сериал „Убий професора“.

„Моят персонаж Албена е зубрачка и иска да има отличен по всички предмети. Този път обаче нещата загрубяват, защото  професорът иска от нея някои услуги срещу оценки”, разказва моделът и инфлуeнсър Доби Тафкова, която също участва в поредицата.

„Когато бях студент, бях много сериозен и никога не съм си представял, че ще играя в комедия, но последните 20 години в Театъра на армията играя само в комедии. Другото нещо, което разбрах е, че да бъдеш тъжен и сериозен е доста по-лесно, отколкото да будиш смях”, разкрива Ранков.

Гледайте комедията „Убий професора“ всяка сряда във Vbox7.