Актьорите Елеонора Иванова и Мартин Димитров разказват любопитни детайли за новата постановка, която публиката може да гледа на 19-ти и 31-и май

„Лулу, най-просто казано е фаталната жена, в която всички се влюбват, а тя е виновна за техния край. Лулу е много различна от мен, дори когато прочетох пиесата за първи път, си казах, че не знам какво да правя. Тя е много женствена, сексапилна елегантна. Благодарение на нашия режисьор Крис Шарков имахме възможност да експериментираме и успях да усетя силата на привличането, която оказва Лулу върху останалите“, споделя младата актриса.

„В тази постановка различното е, че моят персонаж е наясно какво ще му се случи, ако допусне тази фатална жена до себе си и въпреки това го прави. Взимането на това решение е отвъд самия него“, допълва Мартин Димитров.

„Той предизвиква съдбата и се опитва да се изправи срещу нея, въпреки че знае, че връзката им ще има фатален край“, разкрива Елеонора Иванова.

За ролите им в сериала „Братя“

„Четвърти сезон на сериала приключва на 20 май. Очаквайте неочакваното във финалния епизод. Фатална случка ще преобрази живота на моя герой Радо Андреев. Благодарен съм, че срещнах много добри приятели на снимачната площадка в лицето на целия екип“, споделя Мартин Димитров.

„За мен цялото приключение „Братя“ беше много вълнуващо и забавно“, допълва Елеонора Иванова.

Каква е ролята, за която мечтаят и доволни ли са от превъплъщенията си актьорите, гледайте във видеото на „Социална мрежа“.