Въпреки честите проверки от контролните органи, от фирмата ще изискат допълнителна инспекция от Агенцията по безопасност храните на цялото производство.

Станислава Григорова изтръпнала, след като поднесла поредната лъжичка към устата на детето си. Освен обичайния десерт от праскови и ябълки, бебето за малко да погълне и този неидентифициран засега предмет.

Още същия ден Станислава пише няколко писма на електронната поща до фирмата–производител. Търговският мениджър й отговаря, че са взети мерки, но повече подробности ще й предостави в телефонен разговор, ако изпрати номера си.

"След като се свързах с вас, днес ми се обади зам.-изпълнителния директор на компанията, с който разговарях близо половин час и получих отговорното отношение на една компания, благодарение на вашата намеса", заяви Станислава пред камерата на Нова телевизия.

Въпреки честите проверки от контролните органи, след този случай от фирмата ще изискат допълнителна инспекция от Агенцията по безопасност храните на цялото производство. Още в понеделник, предметът, попаднал в детското пюре, ще бъде изследван. Календар ще продължи да следи случая.