Фасада за пред хората ли е семейното щастие на Мира Добрева и Жоро Торнев?

Когато един човек е вълнуващ като личност, няма как в интимни отношения да е скучно. Така отговори красивата журналистка Мира Добрева на въпроса дали се променя сексуалният живот след 9 години.

Жоро от своя страна отговори, че вече са във фазата да си купуват бичове.

Като че ли няма значение дали си в България или Америка, дали си в Сливен или в София. Очевидно навсякъде може да се случи нещо толкова ужасно. Така коментира Мира Добрева инцидента от последните часове с взетите заложници в банка в Сливен.

Много ми е мъчно за това, което гледам по телевизията, защото виждам, че всеки тоталитарен режим ражда една и съща демагогия, един и същ фалш. За да се стигне до момент, в който този абсолютен откачалник, вместо да го лекуват от деменция, той се появява с чадъри и си убива хората. Това беше коментарът на съпруга на Мира Добрева – Жоро Торнев, относно ситуацията в Либия.

Понякога новинарството се изражда и стига до нечовешки размери и форми, само и само всеки да докаже, че знае малко повече, а всъщност всички говорят едно и също. Понякога липсата на новини е по-лоша, от колкото изобилието.

Пред природата и пред човешката глупост всички сме равни.Такъв беше изводът на едно от най-красивите лица в телевизионни ефир Мира Добрева, коментирайки ужаса в Япония.

И още - огорчена ли е Мира от телевизията, какво й е дала и взела, за да разберете – гледайте цялото гостуване на Мира Добрева и Жоро Торнев в "Шоуто на Иван и Андрей"!