Със \"Струната на любовта\" ромската перла ни отпраща директно на морския бряг...

Софи Маринова се завърна към своята запазена марка – любовните балади. Със \"Струната на любовта\" ромската перла ни отпраща директно на морския бряг.

 

Яхти, плаж, море, джетове и певицата, изтегнала знойно тяло на луксозна палуба – не можете да искате нищо повече от един летен хит.

 

Софи сбъдва мечтите ни. Типично в неин стил най-гласовитият славей на фолка е пременена с ефирна шарена туника и тигрова чалма. Двата десена по никакъв начин не си отиват, но това са жалки подробности.

 

Говорим за Софи Маринова и е нормално шаренията да бъде пълна. По никакъв начин не става ясно каква е ролята на хеликоптерите и джетовете в цялата картинка.

 

Най-вероятно да се наблегне на идеята, че проектът е скъп, както и да създаде допълнително морско настроение.

 

Певицата пее със закичено огромно цвете в косите на фона на автомобил-уникат. Софи е заложила на актуалния за сезона гащеризон в пясъчната цветова гама. Устата също се мярка в клипа, но само като статист - при това танцуващ.

 

Ромската тигрица отдавна не бе демонстрирала цялата гласова мощ, на която е способна. Феновете точно започнаха да тъжат за нея. Със сигурност може да твърдим едно – \"Струната на любовта\" е сериозно завръщане на фолк небосклона.