Кинокритикът Деян Статулов и седмичните му кино предложения...

Дойде последния работен ден от седмицата, а с него и редовната рубрика на кинокритика Деян Статулов в \"Здравей, България\" за кинопремиерите тази седмица.

Този петък представя три филма на вниманието на зрителите. Първият е тийнейджърският филм \"Когато падне мрак\". Филмът представя историята на американски туристи в Русия, които биват нападнати от извънземни.

\"Мъжете, които мразят жените\" е второто предложение на кинокритика. Режисьор е направилият \"Боен клуб\" и \"Седем\" – Дейвид Финчър. Централна роля играе Даниел Крейг, както и други страхотни актьори, издаде Деян Статулов. Според него се е получил напрегнат много добър психотрилър, който си заслужава да бъде видян.

Третият филм, който Деян Статулов представи в студиото на \"Здравей, България\" е \"50/50\", който има две номинации за \"Златен глобус\" – за най-добра комедия или мюзикъл и за най-добра мъжка роля в комедия или мюзикъл. \"Това е един много жизнерадостен филм за едно момче, което разбира, че е болно от рак. Вместо да изпадне в меланхолия, той започва да се наслаждава на живота и да открива ценностите в него\", разказа кинокритикът за зрителите.

 

Повече за филмите – вижте във видеото.