Дни наред преди концерта певецът не излизаше от вкъщи, но "На кафе" успя да се свърже с него...

Тази вечер е големият концерт на Георги Христов в Зала 1 на НДК.

 

Дни наред преди концерта певецът не излизаше от вкъщи и не се срещаше с хора. Екипът на „На кафе" успя да се свърже с него по скайп.

„Напоследък не мога да спя изобщо. Снощи си легнах рано, а съм заспал към 3-4 часа", сподели певецът пред Гала и допълни, че не става въпрос за притеснение преди юбилейния му концерт.

На въпрос защо през последните няколко дни не е излизал никъде, певецът отговори, че времето навън е толкова хубаво, че просто си прави ежедневно слънчеви бани в градината. Все пак Георги Христов разкри, че основната причина да не иска да се вижда с никого е, че точно преди голям концерт е най-напрегнато - тогава звънят всички, а нуждата от концентрация е най-голяма.

Георги Христов разказа, че съвсем естествено по време на посещението му в Лондон е избрал специални дрехи за юбилейния му концерт довечера, тъй като е маниак на тема дрехи. Последното му пътуване пък е било до Милано, където записва второ съвместно парче с италианския изпълнител Джани Фиорелино.

Специално за юбилейния концерт на Георги Христов от Италия вчера пристигна младият италиански талант. Той гостува за пореден път в България и признава, че най-голямо впечатление са му направили храната и жените. Именно в кухнята той е провокиран от своята дуетна половинка.

Тази вечер двамата ще изпълнят второто си дуетно парче.   

Как така българинът и италианецът правят дуети, от кога датира познанството между двамата и какво може да очакваме от юбилейния концерт на Георги Христов – вижте във видеото.