Дотогава всички желаещи момичета могат да кандидатстват на сайта на шоуто...

Единственият и оригинален кастинг за Адреналинки на „Господари на ефира“ тече с пълна сила. Остават броени дни до 25-ти юли.

 

Дотогава всички желаещи момичета могат да кандидатстват на сайта на шоуто gospodari.com (за повече информация: 02/946 33 23). Конкуренцията се засилва с всеки изминал час и задачата на продуцента Джуди Халваджиян да избере Адреналинките става все по-трудна. Избраните красавици ще имат честта да открият юбилейния 10-ти сезон на култовото шоу в НОВА ТВ!

 

Вакантното за момента място на Адреналинка в „Господари на ефира“ е примамливо за все повече млади момичета, защото освен популярността и обичта на стотиците хиляди фенове, работата в едно от най-популярните предавания през последните години отваря много врати на талантливите дами.

 

Три Адреналинки в момента живеят в САЩ, където се реализират повече от успешно. Спокойно може да се каже, че те сбъднаха не само българската, а и американската мечта.

 

Евгения Радилова - Ени (прекрасната брюнетка от 1-та двойка Адреналинки) превзе сцените на Бродуей, постигайки мечтата си да бъде актриса. Тя вече има доста представления зад гърба си, както и няколко рекламни договора. В момента Ени  се готви за поредната си театрална премиера.

 

Партньорката й Теди също работи в Америка, където управлява танцова школа. Заради травмата си пък, Веси (която напусна шоуто след скъсан менискус и беше заместена от Алекс) все още не се занимава активно с танци, но и тя живее и работи в страната на неограничените възможности.

 

За щастие на почитателите си някои от Адреналинките избират кариера в България. Красавицата Жана ( Жанета Танева) сбъдна мечтата си да стане ТВ водеща.

 

Кандидатките да сбъднат своите мечти и да станат Истинските Адреналинки в кастинг 2012 са вече над 400. Странното е, че за пръв път сред момичетата преобладават брюнетките. Горната възрастова граница за момента е 29 години. Не липсват обаче и момичета, които все още са на 17, но до септември вече ще са пълнолетни.

 

Открояват се омъжени дами и млади майки, както и момичета, за които това няма да е първия Кастинг за Адреналинки. По-интересното е, че няколко кандидатки може би все още не подозират, че участват в надпреварата, защото са записани от техни близки.