Част от изненадите на партито бе невероятно барманско шоу...

Днес в конкурсите за красота съвършеният външен вид не е  водещ критерий. Камерата на "Клуб нюз" присъства на първата  по рода си надпревара, в която хубавиците се избират и по интелект.

 

Поводът бе двоен, тъй като освен търсенето на най-достойна носителка на Платинум корона, се празнуваше и първият рожден ден на домакините.

 

Част от изненадите на партито бе невероятно барманско шоу. Трима професионалисти показаха как се приготвят екзотични коктейли с акробатични изпълнения. За настроението на гостите се погрижиха горещите момичета на балет "Нова" и група "Ъпсурт".

 

Удоволствия имаше за всички сетива. Гигантски, сладкарски шедьовър и кулинарни изкушения накараха звездите да нарушат диетите си. Участничките в конкурса дефилираха с актуални облекла.

 

Звездната нощ събра на едно място известни личности от политическия елит, модния свят и бизнес гости от чужбина.

 

За първа подгласничка на Мис Платинум се класира Габриела Кирова. На почетното трето място застана Жаклина Братанова. Нощта се оказа щастлива и за 18-годишната Яна Димитрова от Варна. Тя грабна специалната награда на домакините и стана "Лице на Платинум". Яна вече има опит на сцената, тъй като е носителка и на титлата Мис Варна.

 

Като  първа победителка в престижния конкурс за красота Мис Платинум се класира Елена Стойнова. Диамантената корона безспорно й отива. Хубавата Елена се пребори  за нея с четиринадесет сериозни конкурентки. Призьорката може да се похвали с перфектни мерки 90, 60 на 90. Ние, разбира се, ще продължим да следим модната й кариера. Очакваме догодина второ издание на конкурса!