Легендата на българската естрада аплодира нетрадиционното нощно представяне на актуалните линии в компанията на приятели

Първото по рода си "Златно бутик парти" бе уважено от рядко появяващия се в светските среди Васил Найденов. Легендата на българската естрада аплодира нетрадиционното нощно представяне на актуалните линии в компанията на приятели.

 

Не само по света, но и у нас все по-актуално стана съчетаването на партита с ревюта и демонстрация на нови иновации в козметиката и коафьорското изкуство. Цвети от „Експоуз” освен с гласови данни ни изненада и с изкуство. Изпълнителката с божествен глас представи картините на талантливия Годмар.

 

Бизнес дамата Гергана Христова бе забелязана да  интимничи с модния представител Борис Гълъбов във Вип зоната на реномирания пиано бар. Двамата отпиваха класно шампанско и заедно проследиха представянето на собствената си колекция.

 

Любителите на среднощния живот и клубната мода отблизо се запознаха с актуални биокозметични начини за подмладяване. Световната шампионка по лека атлетика Мерлин Арно и шампиона по кикбокс Иван Ефремов изгледаха прегърнати демонстрациите на летни прически на топ коафьора Мирослав Ангелов.

 

Светският експерт Наско Лазаров, Даниела Георгиу, Елизабет Тагарева и петролният бос Венци Петров силно аплодираха оперната певица Даниела Владимирова.

 

Вижте интервю с примата от Кралската опера в Мадрид във видеото!