Седмичният хороскоп за 6-12 август, представен от Даниела Евстатиева

ОВЕН

Началото на този август продължава да ви зарежда с енергия и идеи. Не се отказвате от намеренията си. Важно: съобразете ги с приходите, но без да се разпускате.


Предложенията не са голословни. Планетата на Любовта и “малкото земно щастие” следи действията ви и не допуска пренебрегване на правилата на доброто поведение и лоялното отношение към партньора.


Важният ден от тази седмица ще се окаже 11 август. Хармонията и личното ви спокойствие през оставащата част от месаца са в ръцете ви: гарантират се от способността да не допуснете конфликт в семейно-партньорските отношения.

 

ТЕЛЕЦ

От всички страни сте заобиколени с добронамерени хора. Не пропускайте шанса си сега да представите своите идеи, да стартирате намеренията си.  


Определено ще се радвате на подкрепа, ако сте готови да разгърнете своя творчески потенциал. Вие сте в центъра на най-силната и приятната част от лятото.

Появата на неразбирателства, недоразумения, препятствия непременно трябва да се разглежда като сигнал за неадекватност на поведенческата ви линия: претеглете обстоятелствата и бързо се преориентирайте.

 

БЛИЗНАЦИ

Затруднена професионална реализация. Това е констатация, но не означава, че сте в безидходица. Пренаредете програмата си, така че да сте в отпуска. Разпускайте, не си поставяйте трудни задачи.


Вие трябва да приемете да се промъквате покрай проблемите. За целта е важно да не преследвате химери, да не се заинатявате. Бъдете откровени с близките си хора.


Трябва да ви предупредя за забавяне на материалните резултати, които очаквате да възнаградят усилията ви. Родените през май са в по-добра позиция, но въпреки това ще им се наложи да жонглират в личния живот.

 

РАК

Вие се впечатлявате от всичко и се надявате другите също да ви забелязват, да ви се възхищават и да одобряват поведението ви, външния вид, делата ви.
Направете си стройна програма за седмицата и гледайте тя да е изпълнена с отговорности и ангажименти. Така ще се чувствате полезни и важни не само в собствените си очи.


6 и 7 август вероятно ще се окажат за мнозина представители на знака стартови дати – ще започнат нова работа или бизнес. Отварят се възможности за печалби. През следващите четири дни кариерата ви ще е във възход.

 

ЛЪВ

Вие се намирате в центъра на успешен, активен и резултатен период. Не пестете от ентусиазъм, разчитайте на вдъхновеността си, за да впечатлявате, да привличате поддръжници.


Обръщам се директно към всички, родени под знака, с предложението да общуват с мъдри и опитни хора, да се доверяват на техните съвети, да търсят подкрепата на авторитетните, знаещите и да не робуват на предрасъдъци.


Важните контакти през периода ще са онези, които ви подтикват да надскочите делничното, да издигнете глас и да защитите позицията си. Възможна е среща, коята да промени живота ви.

 

ДЕВА

Не ви се предлагат лесни начини и достъпни средства за постигане на бърз успех в професионално-служебното поле. Не се отчайвайте. Последователността в действията е гаранция за успех, макар и след време.


Побързайте да загърбите битките на работното място. Не хабете сили за уморителни и безпредметни дискусии. Планетите предполагат да насочите цялата си позитивна енергия към личната сфера.


Настоящата седмица е отличен момент за уреждане на семейни дела. Мнозина ще се решат на важна стъпка в партньорството. Сключеният сега съюз ще се радва на дълговечност и хармония.

 

ВЕЗНИ

Енергията на планетата на Любовта, Венера, настоява вие да промените живота си. Откъде и с какво ще започнете? Това е израз на вашата свободна воля. Моля, възползвайте се от правото си да се променяте.


Способността ви да общувате дипломатично и хармонично ще поднесе конкретни резултати. Възможни са щастли мигове в любовта. Около 10 август в главите ви ще се въртят мисли, свързани с реализацията на съвместни пътувания.


Възползвайте се от ситуацията да направите успешни покупко-продажби. Дните след 8 август посветете на активни, спортни или физически занимания, за да почувствате добрата си кондиция.

 

СКОРПИОН

Предстоят важни решения. Предхожда ги наложителност от преразглеждане на приоритетите. Вероятно ще си дадете сметка дали поведението ви в личните отношения е онова, което гарантира хармония.


Преследвайте целта си днес, не отлагайте нищо за утре. Не гледайте на бъдещето като на спасителен пояс. Сега, в този момент, вие го градите. Предоставят се възможности за подобряване на постъпленията.


Все пак да уточня, че вибрациите на подкрепящите ви планети (Марс, Юпитер, Нептун и  Плутон) настояват да подчините импулсите си на ясна, конкретна цел.

 

СТРЕЛЕЦ

Настроени сте бойно, не сте съгласни другите да ви диктуват правилата си. Вие знаете не само какво искате, но и как да покажете претенциите си, да влияете на околните.


Родените през декември (след 12-то число) определено ще имат с какво да се похвалят. Любовта е птичето, кацнало на рамото им. Това чувство ще ги промени и промяната ще е за добро.


Меркурий е днес вашата звезда. Той ви вдъхновява за начинания, дава ви отлични идеи и разкрива най-бързите пътища до успеха.

 

КОЗИРОГ

На първо място планетите настояват да сте предпазливи във всичко. Не откъсвайте поглед от случващото се в личните отношения, следете служебните дела, не отказвайте разговори, участвайте в професионални дускусии.


Всичко това ще се случва на фона на една слаба кондиция. Не си позволявайте да давате големи обещания, не надскачайте физическите и финансовите си възможности. Последиците ще са основно негативни – за здравето, за настроението.


Започнете да се съобразявате с горните препоръките от първия ден. Набележете моменти, в които да релаксирате. Допускам, че това ще е постижимо на 6 и 7 август.

 

ВОДОЛЕЙ

Вие сте толкова целенасочени и така запленени от една идея, че няма да се интересувате от онова, което се случва в реалността. Дали не сте твърде смели? Връзката с живота не трябва да се губи.


Възможно е през седмицата да се постави началото на професионален контакт. Важно е родените под знака да знаят, че градят отношения с бъдеще. Запомнете случващото се на 11 август.


Покрай добрите вибрации, пригодни за претворвяването на мечтите в реалност, не забравяйте да се погрижите за материалните неща като застраховки, данъци, кредити. 

 

РИБИ

Нещо отвътре не ви дава мира. Вие сте външно неспокойни, често сте разсеяни. Всъщност, мнозина от вас за запленени от личност, на която разчитат да се превърне в техен партньор.


Вие се нуждаете от общуването и ще търсите възможности за разширяване на контактите на всички равнища. Сигурна съм, че ще очаровате събеседниците си и те ще ви подпомагат в реализацията на намеренията.


10, 11 и 12 август са най-силните ви дни. Не се задържайте вкъщи, не крийте чувствата си. Ще присъствате на приятно тържество или сами ще си направите празник.

 

Даниела Евстатиева