Мадона пристигна за концерта си в Москва с антураж от 400 души

Мадона, която е известна с това, че непрекъснато дразни католическата църква, не намери сили открито да защити руската момичешка група Pussy Riots.

 

Певицата заяви, че се надява на "справедлив процес" срещу бунтарките, които са съдени заради пънк-молебен под надслов "Богородице, прогони Путин", изнесен в Храма на Христос Спасител. Поп-дивата не посмя да подкрепи открито колежките си музикантки, за разлика от други звезди като Стинг, Питър Гейбриъл, "Ред Хот Чили Пепърс" и др.

 

Провокативната певица, която през годините се разпъваше на концертите си като Спасителя, мастурбираше на сцената и какво ли още не, пристигна за концерт в Москва.

 

Мадона пристигна за концерта си в Москва с антураж от 400 души като 100 от тях са музиканти и танцьори. Поп-иконата отседна в хотел "Риц Карлтън" в руската столица, като едно от изискванията й е апартаментът да гледа към Кремъл.

 

Концертът на Мадона ще се състои в спортния комплекс "Олимпийски", а мерките за сигурност ще са драконовски. Всеки зрител ще бъде претърсван и тестван с металотърсач. За сигурността на Мадона и феновете й ще бдят над 200 полицаи и още толкова охранители от частни фирми. До момента за концерта са продадени над 25 хил. билета.