Вяра, Надежда и Любов със специална мисия от Big Brother

Тризначките – Вяра, Надежда и Любов, които нашумяха с участието си в Big Brother 3, спечелен от Любов, получиха специална задача от Големия брат. Благоевградчанките са натоварени с авангардната задача да убедят една от най-големите световни звезди – Лейди Гага, да влезе в Къщата на VIP Brother 2012.

 

За целта тризначките започват кампания, която стартира с тяхното пълно преобразяване като Лейди Гага. Със задачата вече се зае екип от гримьори и стилисти, които превърнаха трите фенки в истински двойнички на екстравагантната изпълнителка.

 

В събота (11 август) след 19.00 часа, преобразени като Гага, сестрите ще обиколят София, за да дадат шанс на група късметлии да ги придружат на концерта на звездата. За целта софиянци и гости на столицата трябва да се снимат със сестрите и да качат снимката във Facebook профила на VIP Brother Bulgaria, за да участват в томболата за покани за шоуто.

 

В опит да се доберат до Лейди Гага и да я поканят в къщата на VIP Brother, сестрите се заканиха да не се спрат пред нищо, за да стигнат до Backstage и да се видят лично със звездата. „Все пак живяхме в Англия и няма да имаме проблем да си говорим с Гага. Приемаме много сериозно мисията си и ще направим всичко възможно да е успешна“, сподели победителката от Big Brother 3, Любов.

 

С първата мисия от новия сезон на Big Brother Нова ТВ осигурява уникално изживяване на група български фенове, които открият Вяра, Надежда и Любов в ролята на Лейди Гага, снимат се с нея и споделят снимката във Facebook.

 

Повече за мисията на Вяра, Надежда и Любов с тяхния идол Лейди Гага може да разберете от гостуването им във вторник, 14 август в „Здравей България” по Нова ТВ.