Житейският му път е достоен сюжет за приключенски роман...

В седмицата, посветена на звездния път, започваме изброяването с едно от най-противоречивите имена, нашумяло напоследък. Коце Ламята вече не е половинка на скандалния Азис, но често може да бъде засечен из светските среди.

 

Житейският му път е достоен сюжет за приключенски роман. Костадин, както е истинското име на Ламята, е пряк свидетел  и участник в бурните събития от 90-те години, станали известни като „мутренски”. Движил е със съмнителни типове, а цената е попадането му в затвора за шест години.

 

Малко известен факт е, че Коцето е баща на две деца от различни жени. По време на отношенията си с Азис не е искал да оставя семейството си, което е и причина за скандали с певеца или поне по думите на Коцето.

 

Така и не стана ясно какво точно правеха заедно ? Дали връзката им е била просто ПР, или е плод на други чувства! Снимките как страстно се целуват обаче не могат да бъдат заличени от създанието на хората със слаби сърца.

 

Днес Ламята няма нищо общо с Азис, но поне кариерата му върви нагоре. Освен, че се снима в сериал, дава и фитнес уроци. Той е идеалният пример как да превърнете мускулите в  оръжие за печелене на пари.

 

Коцето честно е канен като водещ на множество конкурси за красота, които се организират у нас. За втора поредна година Ламята публично подкрепи гей парада. Самият той признава, че е човек със свободно мислене. Въобще известността никога не е излишна  стига само да бъде използвана по най-прагматичния начин. Хубавото е, че трудният път, през който е преминал не е отнел чувството му за хумор.