Красавецът Чайнинг Тейтъм е заработвал месечната си надница като стриптизьор

Преди да станат известни, много знаменитости са упражнявали най-обикновени професии, без да си дават ни най-малко сметка, че след години ще диктуват правилата на шоу бизнеса и ще притежават милиони.

 

Преди да стане звезда, Марая Кери е работила като сервитьорка. Певицата признава, че доста неумело се е справяла с таблата. Вече е забравила от къде е тръгнала, тъй като се слави като студена, надменна и заядлива личност.

 

Роб Стюарт не обича да се афишира, че преди да запее великия си "плаващ" хит, е бил просто гробокопач. Силвестър Сталоун е трнирал мускули като чистач в зоопарк. Трудно е да си представим екранния Роки в подобна светлина, но фактите са си факти.

 

Красавецът Чайнинг Тейтъм е заработвал месечната си надница като стриптизьор. По-късно се възползва от натрупания опит в областта и снима филм по истинската си история.

 

Патрик Дембси е бил жонгльор, а Упи Голдбърк завършва курсове за козметичка и гримира трупове. Следващата работа на актрисата била далеч по-атрактивна – оператор на секс телефон.

 

Никой не е бил захранван със златна лъжичка. Не подценявайте възможностите си, без значение, в коя сфера се изявявате.