Филмовите премиери не стихват дори в най-горещия сезон от година

Докато у нас всеки гледа да замине възможно по-далеч от работното си място, в Холивуд тече усилен труд. Феновете също не си дават почивен ден. Филмовите премиери не стихват дори в най-горещия сезон от година.

 

Най-коментираният червен килим е от римейка на „Зов за завръщане”. Този път образите на добре познатите Арнолд Шварценегер и Шарън Стоун се пресъздават от Колин Фарел и Кейт Бекинсейл. Към тях за разкош се присъединява и Джесика Биел. От двете холивудски звезди може да почерпим свежи идеи за летен грим, облекла и официални прически.

 

Докато настоящата половинка на Джъстин Тимбърлейк бе заложила на актуалната гама - пепел от рози, Бекинсейл реши да срази конкуренцията с лъскав тоалет. Лежерно повдигнатите къдрици са идеалното решение за прическа в жарките дни. Джесика бе заложила на ретро прическа. Не ви съветваме да си правите същата, тъй като прекалено много скъсява лицето.

 

За да не се слива в светлата си роля, Биел е поставила акцент върху колието. На същата тенденция се доверя и Ан Хатауей. Новата жена котка все по-уверено налага нежен имидж тип – Одри Хепбърн.

 

Марион Котияр, която партнира на Хатауей в новата лента за Батман, нито за миг не изневерява на френския шик. Понякога дори червеното червило е достатъчно за летните дни.

 

Сравнено с холивудските, нашите филмови премиери преминават далеч по-постно, но никога не е късно да се поправим и да се отдадем на пищен разкош.