Певицата вече е дипломиран бакалавър от Софийския университет...

Кали за пореден път разрушава из основи клишетата за поп-фолк певиците. Ако до сега някой е смятал, че те са глупави, то значи просто не познава Кали. Изпълнителката съчетава сценична си кариера с изучаване на философия в Софийския университет. От началото на лятото вече е дипломиран бакалавър. Самата тя се пошегува, че сега може да заработва като учителка в гимназия. Изпълнителката не смята да приключва с образованието и планира да запише магистратура.


Страстта й към нови знания е с цел да дава положителен пример на децата си. По всичко личи, че формулата работи, тъй като големият й син Георги вече е приет в математическа гимназия.


След успехите в ученето, е ред на заслужена почива край морският бряг. Кали за втора година изкара ваканцията си в Поморие, а компания й правеше силната й половинка.


Актуалният хит „Така ми говори” отново изстреля певицата до челните места не само в класациите, но и в сърцата на феновете. Както самата тя изтъква, няма с какви жълти новини да се похвали и може да атакува само с хитови мелодии и текстове, които пише сама.