У нас тематичните тържества тепърва ще се обогатяват

Най-новата клубна мода е изцяло подчинена на тематичните партита. Организаторите задават определен цвят, който трябва да присъства във визията на всички гости. Ако случайно забравят, както често се случва - има предвидени аксесоари, с които присъстващите се закичват. През летния парти сезон най-стилните събития преминаха под цветен флаг.

 

В разгара на сезона Гери Дончева вдигна първото по рода си оранжево парти край морския бряг. Както стана ясно идеята дошла от ушиването на една рокля. Оранжевият цвят символизира топлина и просперитет и оказва въздействие върху самоуважението. Естествено ВИП-овете бяха забравили за изискването да са в оранжево и се възползваха от тематични гривни.

 

Камерата на „Клуб нюз” присъства и на зелено парти. Изискването към дамите бе двойно, тъй като освен зелена нотка в тоалета си трябваше да бъдат и с шапки. Когато тържеството е на открито, както е в случая, шапката е дори задължителна. Зеленият цвят символизира любов, прогрес, младост, баланс и нов живот. Това е цветът на чувствата и ревността. Имайте предвид, че освен всичко останало е топ актуален за новия сезон.

 

Белите партита също се радват на широка популярност и то не само у нас.  Лошото момче на рап музиката Пъф Деди се прочу не само със скандалните си рими, но и с феноменални бели партита, които спретва за елита. Не се учудвайте, че Пи Диди винаги е облечен в снежни костюми. Той събира каймакът на френската Ревиера. Обикновено на партитата има бели килими, а сред напитките не фигурира цветен алкохол.

 

У нас тематичните тържества тепърва ще се обогатяват.