Певицата в откровена изповед за звездните моменти и миговете, когато е сама...

„Лятото имаше една много лека авантюра, която не знам докъде ще стигне. Тръгна съвсем фриволно. Не мога да кажа, че е връзка, защото не е такава и няма как да бъде връзка поради други обстоятелства”, разкри за зрителите на Нова ТВ певицата Ивана по време на гостуването си „Съпругите” на „Станция Нова”.
 
На въпрос дали е влюбчива, певицата отрече. По нейни думи, когато види красив мъж, първото, за което се сеща, е за кой клип е подходящ.

Мъжете ми стават по-скоро близки като приятели”, разкри Ивана пред Жени Калканджиева и Катето Евро.
 
Тя даде съвет на жените да не търсят мъжа, който ще ги издържа, а този, който ще ги обогати. В противен случай те ще трябват да търсят следващия мъж, а така, според нея, стават зависими от финансите на мъжа.

„Младостта е до време, а мъжете започват да обичат все по-млади жени след всяка една. Затова дайте да си имаме самочувствието, работата, реализацията в живота”, на мнение е Ивана.

Относно кариерата си, певицата сподели, че лятото е било изключително динамично, а и не само то:

„Годината въобще не я усетих. Повярвайте ми, вчера беше Нова година и сега сякаш отново трябва да се подготвяме за Нова година”, заяви Ивана и допълни, че според нея стресът е това, което я държи.

В момента ми предстои национално турне, за което много мечтаех”, разкри с усмивка  певицата. Допълни, че цяло лято се е занимавала активно с подготовката му и че малко завижда на хората, които успяват да съчетават работата и почивката.

Певицата призна, че специално време за козметични процедури не отделя. Това се случва между ангажиментите й и то набързо.

Какво сподели още Ивана пред „Съпругите” на „Станция Нова” – гледайте във видеото.