Новата роля на ирландеца е в любовна комедия...

Пиърс Броснан никога не е бил обикновен актьор. В репертоара му еднакво успешно се вписват култовият образ на Джеймс Бонд, както и сладникаво романтични персонажи като героя в мюзикъла „Mamma Mia!”.


Най-актуалната новина около ирландеца е премиерата на последния филм с негово участие - "Love Is All You Need". По време на фестивала във Венеция актьорът бе придружен от режисьора на лентата Сузане Беар.


Екранният герой на Броснан – Филип, е загубил съпругата си, която е починала от рак. По време на пресконференцията на фестивала, той откровено сподели, че е преживял подобен кошмар, когато преди 20 години умира първата му жена. Дълго не могъл да се съвземе от загубата на голямата любов в лицето на Касандра Харис. Всъщност, именно благодарение на нея кариерата му потръгва и завладява Холивуд със замах.


И сякаш точно по поръчка, след трагичната загуба, идва предложението да изиграе ролята на Джеймс Бонд. След серия от четири филма за Агент 007, за Пиърс идва по-трудната част – да избяга от образа, с който всички го свързват.


Любовната комедия "Love Is All You Need" на датчанката Сузане Беар поднася една съвсем различна гледна точка към любовта. В лентата като партньорка на холивудската звезда се изявява Трин Дирхолм. Първоначално датската актриса била много притеснена, че ще играе с Пиърс Броснан. В процеса на работа обаче се убедила, че макар и известен – той не страда от коварната звездомания и дори признава, че би се влюбила в него. За съжаление е закъсняла, тъй като вече 11 години звездата е женен за журналистката Кайли-Шей Смит.


Скоро ще разберем коя ще бъде датата на филмовата премиера за България, а дотогава да не забравяме, че всичко, от което се нуждаем, е любов.