Момиче остана на улицата след развода на родителите си

Бракоразводно дело се превърна в ожесточена семейна война. Всичко започва преди две години в Златоград. Тогава Емил Хаджолов и неговото  семейство не подозират, че едно обикновено дело за развод ще се превърне в огромен семеен скандал.


Емил и негова съпруга са собственици на апартамент в Златоград. При развода решават, че най-лекият начин за поделяне на имущество е просто да дарят апартамента на дъщеря си.


След подписване на документите обаче се оказва, че съпругата запазва пълното право да ползва апартамента. И оттук започва драмата. Емил твърди, че съпругата му го е измамила, а дъщерята Моника се оказва на улицата, изгонена от собствената си майка.


Момичето е принудено да дойде в София и да живее на квартира заедно със своите баба и дядо, при положение, че е горд собственик на апартамент в Златоград. От срам и обида момичето не пожела да застане с лице пред камерата ни, но сподели, че е измамена от собствената си майка.


Огромна е обидата и за бабата, и дядото на Моника. Те твърдят, че апартаментът е купен благодарение на техния труд. По-голямата им болка е, че внучката им е на улицата.


Така фактът, че не е собственик на жилището не спира властната снаха Галина да изгони съпруга и дъщеря си. Тя успява да осъди и свекъра си.


От Нова телевизия се опитахме да се срещнем с Галина, за да разберем каква е причината да изгони цялото си семейство. Намираме я в спорния апартамент в Златоград. За съжаление обаче не получихме много информация.


Съдът ще реши дали Моника може да влезе в дома, на който е собственик.


Повече по темата - във видеото.


Репортер: Михаела Карабельова