С „апостолски труд” той бил изгради структурите на партията

„Благодарим на човека, който е един истински строител на нова България, изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ”. Това заяви Николай Андреев, председател на Старейшините на ГЕРБ, по време на общото отчетно-изборно събрание на организацията.

„Изразяваме дълбока признателност към председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов”, допълни Андреев.

Така почти час продължиха благодарностите на членовете на ГЕРБ.

Малко по-късно Андреев беше преизбран за председател на Старейшините на ГЕРБ. Кандидатурата му беше одобрена с абсолютно мнозинство.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов също приветства участниците в отчетно-изборното събрание.

В речта си Цветанов обърна специално внимание на критиците на кмета на София Йорданка Фандъкова.

„Тези, които критикуват политиката на кмета на София и на Столична община, бяха основните лица и партии, които разграбиха София”, заяви Цветанов. Според него до 2005 г. са разпродадени и разграбени над 40 детски градини.

„Те не функционираха и минаха в ръцете на определени кръгове”, заяви Цветан Цветанов. „От 2005 г. успяхме и вече има изградени над 40 нови детски градини – това е разликата”, допълни заместник-председателят на партията.