Звездите от зрелищния спектакъл направиха първа обиколка на София

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни, начело с Мики Маус, ще превземат зала „Арена Армеец“ с шоуто НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! в завладяваща компилация от любими празници и тържества от цял свят.

 

Част от танцьорите в спектакъла направиха вече първа обиколка на София. Те споделиха, че с нетърпение очакват срещата си с българската публика и обещават тя да си прекара наистина страхотно.

 

Освен това разкриха една страхотна новина – зрителите не просто гледат, но и имат възможност да участват в леденото шоу. Партито за нерождения ден на Алиса позволява на пет деца да се возят на тортата, докато останалите герои са на сцената.

 

Но дори и за тези, които няма да имат възможността да са на тортата, ще има много други герои, с които да влязат в контакт, например малкият Плуто, който децата могат да пипнат и да му кажат „Здравей“, докато се катери.

 

Танцьорите си направиха обща снимка за спомен и след интересната обиколка на столицата, се прибраха в хотела. Те съвсем скоро ще започнат репетиции в зала „Арена Армеец“, която за първи път ще се превърне в ледена пързалка.

 

От екипа на Disney On Ice увериха, че за всички предстои едно невероятно преживяване, което ще вдъхнови всяко семейство да празнува през цялата година. И със сигурност ще е по-добро и по-впечатляващо от истинско посещение в Дисниленд!