Миро от Big Brother заяви, че иска жената, която застане до него да го изненадва всеки ден с поведението си

„Това бях аз. Добре се чувствах. И в живота съм такъв човек. За мен Big Brother вече е отигравано преди 6 години и нямаше с какво да ме изненадат или провокират. Аз мисля, че няма човек, с когото да не мога да общувам”.


Това заяви в студиото на „Съпругите” Лили от Big Brother, която за втори път в живота си участваше в реалити формата.


Тя обясни, че вниманието, което обръща на себе си, за да изглежда красива е нормално.


Лили определи себе си като наивен човек и спомена, че няколко пъти си е патила от това свое качество. На въпрос какъв човек не би приела за приятел, Лили бе категорична: „Не бих приела лицемер за приятел. Те винаги се усещат, колкото и да играеш и да преиграваш”.
Заедно с Лили гост в студиото бе и Миро от Big Brother.


„Аз не толерирам простотията и пошлите неща”, каза от своя страна Миро. Той обясни, че първите хора, с които се е видял след излизането си, са неговите близки.


На въпрос каква трябва да бъде жената до него, Миро отвърна, че тя трябва да го изненадва всеки ден. „Жена, която гледаш и всеки ден откриваш нови неща за нея, да се изненадваш. Да бъде човек, който да те зарежда положително, да научаваш неща от нея и същевременно да те остави ти да бъдеш мъжът в тази връзка – да бъде ухажвана, да бъде глезена и обгрижвана”, поясни той.


Какво още казаха Лили и Миро може да гледате във видеото.