Сталоун пусна загадъчен туит в мрежата

Мел Гибсън ще участва в третата част на „Непобедимите”. Новината все още не е потвърдена официално, но Силвестър Сталоун пусна в социалната мрежа загадъчен туит. Той гласи: „Лудия Макс срещу Барни Рос”. Без съмнение холивудският ветеран е имал предвид главния герой на Гибсън от постапокалиптичния екшън от 1979 г. „Лудият Макс” и неговия собствен характер Барни Рос в „Непобедимите”.


Но означава ли това, че Гибсън се приъединява към Слай и компания? Силвестър Сталоун не дава никаква продробна информация в социалната мрежа по тази тема. Всъщност преговорите между Гибсън и Сталоун започнаха преди няколко месеца. Мел трябва да играе ролята на злодея в третата част на „Непобедимите”. Освен това, през април Силвестър обяви намерението си звездата от „Смело сърце” да бъде и режисьор на третата част. Но по-късно стана ясно, че холивудският ветеран е предпочел австралиеца Патрик Хюз.


От друга страна кино експертите коментират, че включването на Мел Гибсън в третата част на „Непобедимите” е нещо много естествено. Въпреки това, в международния кинофорум IMDB срещу имената на Мел Гибсън, Брус Уилис и Стивън Сегал пише: „Слухове”.


В крайна сметка лентата вече е пълна със супер звезди. Там са Арнолд Шварценегер, Долф Лунгрен, Мики Рурк, Джет Лий, Никълъс Кейдж, Мила Йовович, Джеки Чан и Уесли Снайпс.