Йорданка Христова в първото си телевизионно интервю непосредствено след юбилея си

На 14 септември, в първото предаване от втория сезон на „ДИКOFF”, ще видите Константин, професор Вучков, Диана Найденова, Йорданка Христова, Николай Бареков и завръщането на Стажанта в парламента. Предаването ще се излъчва от 16:00 до 19:00 часа в ефира на Нова телевизия.


Всенародният любимец Константин дава първото си голямо телевизионно интервю след тежката операция. Как се справя с трудностите, кой се грижи за него и ще намали ли малко темпото? Коцето говори за любимите си жени, бизнеса и ревността, без да спестява нищо.

 

Коментарът, който ни липсваше – професор Вучков само в „ДИКOFF”. Какво има да ни каже (не)обичайният коментатор на републиката? Размисли и страсти, диагнози и прогнози и важни житейски прозрения от най-високо ниво. Професоре, кажи си!

 


Къде е Диана Найденова? Тази събота ще бъде в „ДИКOFF”. Мадам Челюсти избра да направи своята телевизионна изповед само пред Сашо Диков. Как ще продължи живота си, с какво й се налага да се справя ежедневно, какво я разтърси напоследък? Ново начало или край на една кариера – ще разберем тази събота от 16:00 часа по Нова.


Стажанта вече няма да ни липсва. Тази есен той се завръща в кулоарите на парламента по-напорист отвсякога. Ексклузивни кадри и разговори от Народното събрание, интересни срещи и първите коментари на депутатите след излизането им от пленарната зала. Отново Сашо Диков ще задава въпросите, които никой друг не смее.


Най-бързият и най-евтин интернет е в махалата. Факултето точка ком – едно кликване и си там. Ромски интернет революционери и една паметна разходка из квартала на неограничените интернет възможности.


Вечната Йорданка Христова в първото си телевизионно интервю непосредствено след 70-годишния си юбилей. Откъде започна всичко? Кои са любимите й мъже? Какви са отношенията й с Лили Иванова? Йорданка Христова такава, каквато никога не сте я виждали в ексклузивно интервю на Сашо Диков.


Николай Бареков, човекът новина, отново произведе такава: отказва се от журналистиката и влиза в политиката. Какво го накара да вземе това важно решение, ще разберем тази събота в „ДИКOFF”, където доскорошният водещ предпочете да даде първото си интервю в качеството си на политик. Знае ли какво го чака и има ли кой да му пази гърба? И още от най-важните въпроси така, както само Сашо Диков може да ги зададе.