NovaNews.bg събра едни от най-популярните посланици на X Factor, за да ви ги представи

В седмицата, когато стават ясни финалистите във втория сезон на X Factor и стартират големите концерти на живо, едни от най-известните звезди, свързани с формата, отправиха специален поздрав към X Factor. Сред тях са имена като Никол Шерцингер, Гари Барлоу, Мел Би, Ронан Кийтинг, Кайли Миноуг, Алиша Кийс и разбира се, самият създател на формата Саймън Кауъл. Всеки един от тях не само категорично е доказал, че притежава X Factor, но едновременно с това по един или друг начин е бил част от формата. По-долу NovaNews.bg събра едни от най-популярните посланици на X Factor, за да ви ги представи.  

 

Саймън Кауъл

Създателят на X Factor Саймън Кауъл е известен със своите забавни и често противоречиви критики, остроумия и дори обиди към състезателите и тяхното представяне. Острият му език е негова запазена марка. Сочен е многократно за една от стоте най-влиятелни личности в света. Освен че е изпълнителен продуцент на много музикални предавания, Кауъл се занимава и с благотворителна дейност.

 

Гари Барлоу

Бившият член на “Take That” Гари Барлоу е английски певец и композитор, пианист и продуцент. Любовта му към музиката започва още в ранна възраст . През 2011 г. Барлоу става ментор на групата на момчетата в X Factor Великобритания. Именно при него е и един от талантите, достигнал до големия финал на шоуто. Миналата година 42-годишният чаровник е коронован от британската общественост за „Баща на годината сред знаменитостите". Той е и един сред най-успешните автори на песни във Великобритания. 

 

Мел Би

Наскоро британската  певицата, чието пълно име е Мелани Браун, приключи участието си като съдия в два сезона на австралийското издание на X Factor. Родена на 29 май 1975 година в Лийдс, Великобритания, тя добива популярност в края на 90-те като член на изключително успешната поп група Spice Girls.

 

Ронан Кийтинг

Бившият член на Boyzone Ронан Кийтинг е един от най-успешните ментори във формата като неколкократно негови състезатели са печелили шоуто. За първи път ирландският изпълнител и автор на песни става съдия и ментор в австралийската версия на X Factor. Във второто издание той застава начело на категорията участници над 25 години. 

 

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер определено е доказала, че притежава елемента X Factor – тя е едновременно певица, танцьорка, модел, актриса и съдия. Най-много обаче е известна като вокалистката на американската R'n'B група The Pussycat Dolls. През 2011 г. екзотичната дама влиза в ролята си на съдия в първия сезон на  Х Factor в Америка. В началото на 2010 г. Шерцингер става победителка в десетия сезон на „Dancing with the Stars“. Кери Ан Инаба, която е съдия в шоуто определя Никол като „най-добрата танцьорка, която предаването някога е имало“. 

 

Чуйте поздравите на звездите ТУК.