Стойко Сакалиев ще се представи в различна светлина днес

Най-позитивният играч в шоуто VIP Brother 2013 Стойко Сакалиев ще се представи в различна светлина днес. Готовият на всичко в името на общото веселие футболист, за първи път ще се натъжи и както обикновено ще сподели своите вълнения първо с камерите на BIG Brother. Дали причината за настроението на Стойко ще се окаже лична, или се корени в отношенията между него и Съквартирантите, ще разберем тази вечер от 20:00 часа.     

 

Друг от Съквартирантите, който ще ни изненада с поведението си, е Пламен. След като изгуби дори и подкрепата на най-верния си приятел в лицето на Йоана, доскорошната Марионетка на зрителите реши да преосмисли поведението си в Къщата. Сега той е твърдо решен да покаже на Съквартирантите си, че има и друга страна. Още преди ролята си на иконом, Пламен пое инициативата и се зае активно с домакинството в Къщата. Днес той ще се опита да покаже, че освен да демонстрира арогантно поведение, може и да прави компромиси с егото си в името на общото благо. Ще  повярват ли обаче Съквартирантите - предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

 

И докато Пламен се разкайва, на Съквартирантите предстои да се справят с последното изпитание с топчета от мисията „Всичко или нищо“. Така след четири дни на тежки изпитания, в които Съквартирантите дадоха всичко от себе си, ще настъпи и часът на истината – седмичният бюджет на звездите ще бъде решен от едно единствено топче.  

 

Как ще приключи седмичната мисия, колко искрени са разкаянията на Пламен, до какво развитие ще доведат коментарите на Тервел за Лияна и какво ще сподели пред камерите на BIG Brother Стойко, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.  

 

Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на facebook.com/vipbrother.bg и сайта на шоуто: www.vipbrother.bg.

 

Трейлър за днешния епизод на VIP Brother 2013 ще имате възможност да видите през деня в  Nova Play.